VÅR BREWPUB I STAVANGER, DIN LOCAL!

Lunsj og middag

Her hos Lervig Local serverer vi variert lunsj og middag.

Food menu

Kjøkkenet er åpent hver dag fra 14:00 utenom søndag og stenger 21:00.

Mandag – onsdag 11–22
Torsdag 11–23
Fredag 11-01
Lørdag 11-01
Søndag 13–20

Bryggeri

Hvis du noen gang ser {LERVIG LOCAL}-produkter på tappelisten, vet du at det er noe spesielt.
Hver batch produsert hos Local vil gi maksimalt 15 fat, og ofte færre enn det.
Klikk på knappen for å lese mer:

Lervig Local bryggeri

Reservèr bord

Vi tar ikke imot bestillinger for uteplasser. Standard bestillingstid varer 3 timer for grupper under 10stk og 4 timer for grupper over.
For bestilling over 10 personer, info eller kommentarer til din bestilling vennligst send oss en e-post til: post@lerviglocal.no
Quiz hver onsdag fra 19:00

Hvis du ikke får bekreftelsesmailen kan den ligge i spamfilteret.

Ved å bruke dette skjemaet godtar du at vi lagrer informasjonen din for å gjennomføre bookingen din. Les mer

Booking Ølsmaking

Ølsmakinger, ølfestivaler og andre ølrelaterte arrangementer er blitt nærmest dagligvare i 2021, men her hos oss på Lervig Local gjør vi det annerledes! Glem alt du har hørt før – det finnes ikke fasitsvar, ølsmaking skal være informativt og gøy. Om du er nybegynner, ølelsker, eller hjemmebrygger har absolutt ingenting å si, våre ansatte er velinformerte om alt fra Lervigs egne produkter, internasjonale produkter, og bryggekunsten. Alt du trenger er et åpent sinn, og å vite at ingen spørsmål er for dumme.

Lervig Local er noe utenom det vanlige, ettersom vi er av de eneste av vår type bar i hele Norge. Lervig Local kan minne om noe du normalt ville funnet i København, Berlin, London eller New York. En bar i Lervigs eget bilde, med 22 tappekraner, kjøkken, uteservering midt i en av Stavangers fineste parker, og med mikrobryggeri bemannet av Lervigs egne bryggere.

Omvisning med ølsmaking (kr 580.00)
Inkl. 5 smak av Lervig
Omvisningen tar ca. 90 min.
18 – år Aldergrense

Kanselleringer:
Kunder vil få full refusjon for avbestillinger som skjer senest 24 timer før aktivitetsstart. Kunder vil også motta full refusjon eller kredittkvittering hvis arrangøren avbestiller på grunn av vær eller andre uforutsette hendelser. Kontakt oss på telefon for å avbestille eller hvis du har spørsmål om avbestilling.

Kredittkortbelastninger: Belastninger vil vises som “Lervig Local” på kontoutskriften.

Vi arrangerer også private ølsmakinger for grupper over 8 pers. For mer info og booking ta kontant med oss på post@lerviglocal.no

Book ølsmaking

Meny

Vi har 21 tappelinjer, med et komplett utvalg av Lervig-øl og andre håndverksbryggerier, både norske og internasjonale. Vårt utvalg av kraner og flasker/bokser endres regelmessig, så sjekk ut Untappd-menyen vår under. Vi har også et bredt utvalg av kaffe, te, brus, vin og mer!

Her på Lervig Local har vi som mål å gi en god opplevelse for alle: enten du besøker oss på dagtid eller kveld, for kjøkkenet vårt, barista-siden eller for vårt omfattende utvalg av øl både internasjonalt og laget i vårt mikrobryggeri på stedet. Kom og utforsk flaggskipet vårt og prøv noe nytt!

Hos Lervig Local har vi også en  liten butikk hvor du kan kjøpe våre glass med mer.
Vet du ikke hva du skal gi en Local til bursdagsgave eller kanskje jul? Da har vi disse gavekortene:

Lervig Local GavekortØlsmaking gavekort

Kontakt oss eller bare finn oss her

Åpningstider:
Mandag – onsdag 11–22
Torsdag 11–23
Fredag 11-01
Lørdag 11-01
Søndag 13–20