VÅR BREWPUB I STAVANGER, DIN LOCAL!

Restaurant

Her hos Lervig Local har vi en variert matmeny og et stort utvalg av lokal og spennende drikke.

Food menu

Kjøkkenet er åpent hver dag fra 14:00 utenom søndag og stenger 21:00.

Tirsdag – onsdag11–22
Torsdag11–23
Fredag11-01
Lørdag11-01
SøndagStengt

Bryggeri

Hvis du noen gang ser {LERVIG LOCAL}-produkter på tappelisten, vet du at det er noe spesielt.
Hver batch produsert hos Local vil gi maksimalt 15 fat, og ofte færre enn det.
Klikk på knappen for å lese mer:

Lervig Local bryggeri

Reservèr bord

Vi tar ikke imot bestillinger for uteplasser. Standard bestillingstid varer 3 timer for grupper under 10stk og 4 timer for grupper over.
For bestilling over 10 personer, info eller kommentarer til din bestilling vennligst send oss en e-post til: post@lerviglocal.no
Quiz hver onsdag fra 19:00

Hvis du ikke får bekreftelsesmailen kan den ligge i spamfilteret.

Ved å bruke dette skjemaet godtar du at vi lagrer informasjonen din for å gjennomføre bookingen din. Les mer

Booking Ølsmaking

Ølsmakinger, ølfestivaler og andre ølrelaterte arrangementer har blitt nesten dagligdags. Men her på Lervig Local gjør vi ting annerledes! Glem alt du har hørt, for ølsmakinger trenger ikke være generelle. Våre ølsmakinger er både morsomme og informative. Personalet vårt er velbevandret i alt fra Lervigs egne produkter til internasjonale bryggerier og kan det meste bryggekunsten. Alt du trenger for å ha det kjekt er nysgjerrighet, og å vite at ingen spørsmål er for dumme. Enten du er nybegynner, en ølentusiast eller hjemmebrygger, er du velkommen på smaking hos Local!

Lervig Local er et veldig spesielt sted, siden vi er en av de få bryggeripubene av vår type i hele Norge! Lervig Local kan minne deg om noe du typisk ville finne i storbyer som København, Berlin, London og New York. Lervig Local er en bryggeripub i Lervigs egen ånd. Her på Lervig Local har vi over 20 tappelinjer, et kjøkken som serverer noen av de mest smakfulle gastropub-retter, utendørs sitteplasser rett ved en av Stavangers fineste parker, og selvfølgelig et mikrobryggeri som brukes av Lervigs egne bryggmestere.

Vår guidede ølsmakinger (kr 580,00) inkluderer 5 smaksprøver av Lervigs klassikere og nye varianter som kanskje ikke er lanserte enda. Smakingen tar omtrent 90 minutter, og alle deltakere må være 18 år eller eldre.

Avbestillinger: Kunder vil få full refusjon for avbestillinger gjort minst 24 timer før aktivitetens start. Kunder vil også få full refusjon eller kredittkupong hvis arrangøren avlyser på grunn av uforutsette omstendigheter. Kontakt oss per telefon eller e-post for å avbestille eller hvis du har spørsmål angående din booking.

Kredittkortgebyrer: Avgiftene vil vises som “Lervig Local” på bankutskriften.

Vi arrangerer også private ølsmakinger for grupper på over 8 personer. For mer informasjon og booking, vennligst kontakt oss på post@lerviglocal.no.

Book ølsmaking

Meny

Vi har 21 tappelinjer, med et komplett utvalg av Lervig-øl og andre håndverksbryggerier, både norske og internasjonale. Vårt utvalg av kraner og flasker/bokser endres regelmessig, så sjekk ut Untappd-menyen vår under. Vi har også et bredt utvalg av kaffe, te, brus, vin og mer!

Her på Lervig Local har vi som mål å gi en god opplevelse for alle: enten du besøker oss på dagtid eller kveld, for kjøkkenet vårt, barista-siden eller for vårt omfattende utvalg av øl både internasjonalt og laget i vårt mikrobryggeri på stedet. Kom og utforsk flaggskipet vårt og prøv noe nytt!

Hos Lervig Local har vi også en  liten butikk hvor du kan kjøpe våre glass med mer.
Vet du ikke hva du skal gi en Local til bursdagsgave eller kanskje jul? Da har vi disse gavekortene:

Lervig Local GavekortØlsmaking gavekort

Kontakt oss eller bare finn oss her

Åpningstider:
Mandag – onsdag 11–22
Torsdag 11–23
Fredag 11-01
Lørdag 11-01
Søndag 13–20