VÅR BREWPUB I STAVANGER, DIN LOCAL!

Meny

Vi har 21 tappelinjer, med et komplett utvalg av Lervig-øl og andre håndverksbryggerier, både norske og internasjonale. Vårt utvalg av kraner og flasker/bokser endres regelmessig, så sjekk ut Untappd-menyen vår under. Vi har også et bredt utvalg av kaffe, te, brus, vin og mer!

oppdatert untappd menyGavekort

Bryggeri

Hvis du noen gang ser {LERVIG LOCAL}-produkter på tapelisten, vet du at det er noe spesielt. Hver batch produsert hos Local vil gi maksimalt 15 fat, og ofte færre enn det. Klikk på knappen for å lese mer:

Lervig Local bryggeri

Booking

Booking

Vi tar ikke imot bestillinger for uteplasser. Standard bestillingstid varer 2 timer.
Quiz hver onsdag fra kl 18:30. For bestilling over 10 personer, info eller kommentarer til din bestilling vennligst send oss en e-post til: post@lerviglocal.no

Booking Ølsmaking

Ølsmakinger, ølfestivaler og andre ølrelaterte arrangementer er blitt nærmest dagligvare i 2021, men her hos oss på Lervig Local gjør vi det annerledes! Glem alt du har hørt før – det finnes ikke fasitsvar, ølsmaking skal være informativt og gøy. Om du er nybegynner, ølelsker, eller hjemmebrygger har absolutt ingenting å si, våre ansatte er velinformerte om alt fra Lervigs egne produkter, internasjonale produkter, og bryggekunsten. Alt du trenger er et åpent sinn, og å vite at ingen spørsmål er for dumme.

Lervig Local er noe utenom det vanlige, ettersom vi er av de eneste av vår type bar i hele Norge. Lervig Local kan minne om noe du normalt ville funnet i København, Berlin, London eller New York. En bar i Lervigs eget bilde, med 22 tappekraner, kjøkken, uteservering midt i en av Stavangers fineste parker, og med mikrobryggeri bemannet av Lervigs egne bryggere.

Omvisning med ølsmaking (kr 450.00)
Inkl. 5 smak av Lervig
Omvisningen tar ca. 90 min.
18 – år Aldergrense

Helse og sikkerhet
På Lervig Local har vi god plass og ivaretar alles sikkerhet i henhold til avstand og retningslinjer.
Kanselleringer:
Kunder vil få full refusjon for avbestillinger som skjer senest 24 timer før aktivitetsstart. Kunder vil også motta full refusjon eller kredittkvittering hvis arrangøren avbestiller på grunn av vær eller andre uforutsette hendelser. Kontakt oss på telefon for å avbestille eller hvis du har spørsmål om avbestilling.

Kredittkortbelastninger: Belastninger vil vises som “Lervig Local” på kontoutskriften.

Book ølsmaking

Kontakt oss eller bare finn oss her

Her på Lervig Local har vi som mål å gi en god opplevelse for alle: enten du besøker oss på dagtid eller kveld, for kjøkkenet vårt, barista-siden eller for vårt omfattende utvalg av øl både internasjonalt og laget i vårt mikrobryggeri på stedet. Kom og utforsk flaggskipet vårt og prøv noe nytt!