Lervig bryggeri finner du i Stavanger

LERVIG er et selvstendig eid og drevet håndverksbryggeri lokalisert i Stavanger, Norge. Vi produserer et bredt utvalg av øl fra lettdrikkelige pilsnere og pale ale til dristige og komplekse fatlagrede stouts, barley wines og sours.

Målet vårt er å brygge de beste ølene i verden, og for å gjøre det holder vi fast ved vår tro og brygger ølene vi elsker å drikke selv. Vi er stolte av å være et bryggeri som aldri ofrer kvalitet for økonomi, og vi jobber konstant utenfor komfortsonen vår. Vi elsker å reise verden rundt og bli inspirert av å smake på nye ting og samarbeide med bryggere i verdensklasse. Vi er et bryggeri som ikke er redd for å tilby lettdrikkelige hverdagsøl, og heller ikke å bruke tiden vår til å brygge massive fatlagrede stouts og komplekse blandet-fermenterte surøl.

Verden rundt

På grunn av den stadig økende etterspørselen etter håndverksøl over hele verden, skaper vi stadig nye produkter samtidig som vi sørger for at vi har en sunn forsyning av våre forfriskende kjerneøl til å sende over hele Norge og ut i den vide verden, vi eksporterer for tiden til over 30 land globalt og finner nye kunder og tilhengere hver dag.

Folkene i Lervig

Våre folk er det som gjør dette bryggeriet enda mer spesielt. Hos LERVIG finner du et internasjonalt team med lidenskap for håndverksøl som bringer et globalt perspektiv til bryggefilosofiene våre. Hver dag jobber vi hardt for å sikre at vi fortsetter å produsere øl av høyeste kvalitet. Vi elsker det vi gjør, vi elsker ølene vi lager, og vi tror det er en ganske god sjanse for at du også vil like dem.

Bryggeriomvisning

Ta med kolleger, venner, familie, utdrikningslag, ølnerder eller hvem du vil, så lenge de er 18 år eller eldre.

Produksjonstur med smaksprøver:
Vi tilbyr bryggeriomvisninger med smaking på kvelden for grupper mellom 10-20 personer. Du vil bli kjent med oss, bryggeriet og få smake noen av våre ferskeste øl. Prisen er 500,- per person, og omvisningen varer i ca. to timer. Hvis du vil gå alene eller med en mindre gruppe, har vi planlagte turer hver 3. fredag i måneden.

Empty section. Edit page to add content here.