Bryggeriet

Lervig Aktiebryggeri er et norsk håndverksbryggeri i Hillevåg, Stavanger. Vi leverer et stort utvalg øl – fra forfriskende pils til bourbon barreled barley wines, store stouter og en lang rekke IPAer og surøl.

Vi pusher grensene innen brygging samtidig som vi sikrer at vi alltid har et stort utvalg håndverksøl å tilby.

Fra Hillevåg er perspektivet internasjonalt: Vi skal brygge verdens beste øl. Det krever at vi leder utviklingen innenfor brygging, produkt- og pakningsutvikling. Hver eneste dag jobber vi hardt for å levere det kvalitetshåndverket ølelskere verden over forventer fra Lervig.

 

 

“We are only as good as our last beer.”

Anerkjent av kjennerne

Rate Beer har kåret Lervig til et av verdens 100 beste bryggerier. Av de hundre var 80 amerikanske. Samme kåring gav oss også tittelen Norges beste. Vår bryggerimester Mike Murphy har mange års erfaring og er anerkjent i bryggerverdenen.

Samarbeid med de beste

Vårt mål er å brygge verdens beste øl. Vi ønsker å lage øl som får folk til å utforske den fantastiske verdenen av håndverksøl. Noen ganger også ekstreme brygg, for å vekke oppmerksomhet og vise at vi mestrer det vi bestemmer oss for.

Vi lar oss inspirere av kreative venner fra håndverksbryggerier nasjonalt og internasjonalt, og samarbeider med noen av de beste og mest anerkjente bryggeriene i verden.

Vi har blant annet laget spesialøl i samarbeid med Magic Rock (UK), Boneyard (USA), Evil Twin (USA), Loverbeer (IT), Wild Beer Co. (UK) og To Øl (DK).

Ut i verden
Du får kjøpt Lervig i Australia, Thailand, Singapore, USA, Spania, Italia, Tyskland, Holland, Frankrike, England, Finland, Sverige, Danmark, Estland, Polen, Sør-Korea, Russland og Island m.m. Eksport utgjør ca. 40% av produksjonen.

Kvalitet – ikke kvantitet
Vi er klar over at alkohol kan få svært uheldige følger for de som rammes av misbruk. Lervig har derfor fokus på smak, øl og mat i kombinasjon, produkter med lavt alkoholinnhold og kvalitet snarere enn kvantitet: Drikk bedre og mindre.

Omvisning på Bryggeriet

Vi tilbyr omvisninger som inkluderer smaksprøver. Dere får høre om historien vår og produksjonsmetoder – før produkttestene. Bestill på tour@lervig.no

Våre øl